3/09/2013

Απίστευτο Βίντεο Σαολίν μονάχος κινεί αντικείμενα με τηλεκίνηση!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ... ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΑΙ "ΒΟΥΔΙΣΤΙΚΟ" ΟΡΚΟ. 
 Το γύρο του κόσμου είχε κάνει πριν σχεδόν δύο χρόνια ένα ρεπορτάζ της κινεζικής τηλεόρασης στο οποίο πρωταγωνιστούσε ένας 84χρονος που καταφέρνει να κινήσει αντικείμενα χρησιμοποιώντας την εσωτερική ενέργεια. Στην Κίνα η εν λόγω πρακτική ονομάζεται Qi -Τσι- και ασκείται από βουδιστές μοναχούς Shaolin.
 Ο 84χρονος καθώς βιντεοσκοπείται αποδεικνύει πως χρησιμοποιώντας το Qi μπορεί να μετακινήσει τούβλα, να σπάσει αντικείμενα εξ αποστάσεως, να χαράξει την κοιλιά του με έναν μπαλτά χωρίς να πάθει τίποτα. Δύο χρόνια μετά το ρεπορτάζ ειδικοί επιχείρησαν να εξηγήσουν πως ακριβώς καταφέρνει να κάνει όλα αυτά τα «κόλπα», χωρίς όμως να καταλήξουν κάπου. Οι Εσωτερικές Πολεμικές Τέχνες είναι αυτές που ονομάζονται επίσης Φιλοσοφικές-Παραδοσιακές και αποσκοπούν στη συνεχόμενη διαμόρφωση του Μαθητή, εξωτερική, αλλά κυρίως εσωτερική, μέσα από έναν Δρόμο ανάπτυξης όλων των δυνατοτήτων του, μέχρι να φτάσει στο ανώτερο σημείο εξέλιξής του. Οι Δοκιμασίες που περνά εδώ ο Μαθητής και σύμφωνα μ’ αυτά που έχουν διασωθεί από το παρελθόν, είναι συνεχόμενες και για όλη του τη ζωή. 
Οι ξακουστοί μοναχοί πολεμιστές Σαολίν έφτασαν σ’ ένα άριστο επίπεδο ανάπτυξης των Πολεμικών Τεχνών, συνδυασμένο πάντα με τη θρησκεία τους και αναπτύσσοντας παραψυχολογικές ικανότητες, σαν μια φυσική και αρμονική κατάκτηση γι΄ αυτούς. Οι δοκιμασίες που περνούσαν κατά την εκπαίδευσή τους στο μοναστήρι μας δείχνουν ότι ξεπερνούσαν τα φυσικά τους όρια, ελέγχοντας το Συναισθηματικό και Νοητικό τους επίπεδο, αναφέρει το defencenet.gr.

Man in China moves objects with CHI_KI energy από stefanelonikitelo
ΠΗΓΗ http://cocapola.blogspot.gr

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γίνετε φίλοι μας στα Δημοτικά Τραγούδια
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...