5/27/2012

Επεισόδιο με Σκοπιανό στην εξέδρα της Εθνικής ομάδος ποδοσφαίρου...Τον κυνήγησαν οι Έλληνες οπαδοί μέχρι τα αποδυτήρια..


Η προκλητική συμπεριφορά ενός Σκοπιανού που βρισκόταν στην εξέδρα του γηπέδου του Κουφστάιν, λίγο έλειψε να προκαλέσει σοβαρό επεισόδιο κατά τη διάρκεια του φιλικού της Ελλάδας με τη Σλοβενία.
Ο συγκεκριμένος φίλαθλος ανέμιζε συνέχεια μια σημαία της χώρας του και σε τακτά χρονικά διαστήματα προκαλούσε τους Έλληνες φιλάθλους που ....είχαν ταξιδέψει κυρίως από το Μόναχο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Οι Έλληνες αρχικά αντέδρασαν με εναντίον του συνθήματα, πλην όμως κάποια στιγμή μια ομάδα περίπου 20 με 30 φιλάθλων έφυγαν από τις θέσεις τους και κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του.
Στην ίδια εξέδρα, όμως, βρίσκονταν και άλλοι φίλαθλοι (τόσο Σλοβένοι, όσο και Αυστριακοί) που βλέποντας την επίθεση των Ελλήνων φοβήθηκαν και έφυγαν μαζικά από το γήπεδο.
Θέλει ακόμη πολλή δουλειά
Την ίδια στιγμή, οι Έλληνες συνέχισαν να κυνηγούν τον Σκοπιανό, ο οποίος έφτασε τρέχοντας μέχρι τον χώρο των αποδυτηρίων, όπου με την παρέμβαση των σεκιουριτάδων, το επεισόδιο έληξε.
ΠΗΓΗ eglimatikotita.gr

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γίνετε φίλοι μας στα Δημοτικά Τραγούδια
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...