4/07/2012

Στειρώνουν δημόσιους υπαλλήλους στην Ινδονησία!

Εμάς θα μας στειρόσουν τα μέτρα των πολιτικών μας παίρνοντας μας τον  μισθό

Τους προσφέρουν σχεδόν ένα μισθό για να κάνουν αγγειεκτομή...!


Ένα εκατομμύριο ρουπίες (περίπου 83 ευρώ) προσφέρουν οι τοπικές αρχές της επαρχίας Μουκομούκο της Ινδονησίας, της τέταρτης πιο πολυπληθούς χώρας στον κόσμο, σε κάθε δημόσιο υπάλληλο που θα δεχθεί να υποβληθεί σε αγγειεκτομή.

Οι αρχές της Μουκομούκο, που βρίσκεται στο νησί Σουμάτρα, πρότειναν αυτό το πρόγραμμα την προηγούμενη εβδομάδα στους δύο χιλιάδες δημόσιους υπαλλήλους τους, όπως δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ένας αξιωματούχος της περιοχής, ο Ισουάν Γιούνους.

Το πριμ αυτό είναι μια σημαντική χρηματική βοήθεια για τους Ινδονήσιους δημόσιους υπαλλήλους, των οποίων ο μισθός σπάνια ξεπερνά τα 110 ευρώ.

Η επαρχία Μουκομούκο, όπου ζουν 170.000 άνθρωποι, σκοπεύει με αυτό τον τρόπο να περιορίσει τη σημαντική δημογραφική αύξηση που αγγίζει το 1,9% το χρόνο και η οποία δυσχεραίνει τις προσπάθειες των αρχών να καταπολεμήσουν την φτώχεια.

«Αυτό είναι μέρος των προσπαθειών μας για την καταπολέμηση της φτώχειας. Με μια μικρή οικογένεια οι άνθρωποι ζουν καλύτερα», πρόσθεσε ο Γιούνους που επεσήμανε ότι επιθυμεί να «διπλασιαστεί ή να τριπλασιαστεί» το ποσό αν δεν εμφανιστούν αρκετοί εθελοντές.

Συχνά οι γυναίκες αντιμετωπίζουν αρνητικά την αγγειεκτομή καθώς «πιστεύουν ότι ο σύζυγός τους δεν θα φοβάται πια να έχει εξωσυζυγικές σχέσεις», αν δεν υπάρχει ο κίνδυνος να αποκτήσει παιδί, διευκρίνισε ο Γιούνους.

Η Ινδονησία είναι η χώρα με τον τέταρτο μεγαλύτερο πληθυσμό στον κόσμο με 240 εκατομμύρια κατοίκους, αριθμός που αυξάνεται την τελευταία δεκαετία κατά μέσο όρο κατά 1,5% ετησίως, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία.Πηγή: http://www.kamikazi.gr

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γίνετε φίλοι μας στα Δημοτικά Τραγούδια
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...