4/18/2012

Ένα πλωτό… 5άστερο ξενοδοχείο!


Οι επιβάτες θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία στο μεγαλύτερο και πολυτελέστατο κρουαζιερόπλοιο «Allure of the Seas», που κάνει το ντεμπούτο του στις θάλασσες του κόσμου, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και «χλιδάτη» διαμονή.

Ανάμεσα σε 15 καταστρώματα, καταπράσινα πάρκα, ακριβά καταστήματα, γκουρμέ εστιατόρια και ρομαντικά καφέ «υπόσχονται» στους 6.000 και πλέον επισκέπτες να βιώσουν διακοπές διαφορετικές από αυτές που έκαναν μέχρι τώρα!
Μεγάλες πισίνες με όλων των ειδών τα θαλάσσια σπορ αλλά και ένας τεράστιος τοίχος αναρρίχησης είναι για τους λάτρεις της περιπέτειας, ενώ το εμπορικό κέντρο προσφέρει ατελείωτο shopping σε όσους δεν μπορούν να στερηθούν τα αγαπημένα τους brands.


Η φινλανδική εταιρεία κατασκευής μπορεί να είναι υπερήφανη, καθώς μετέφερε τρόπον τινά όλες τις ανέσεις ενός 5άστερου ξενοδοχείου επάνω σε ένα πλοίο, συμπεριλαμβανομένων όχι μόνο της διαμονής και της διατροφής αλλά και όλων των επιπρόσθετων δραστηριοτήτων που κάποιος απολαμβάνει στους χώρους του ξενοδοχείου.

«Η έννοια της γειτονιάς, με τα καταστήματα, τα πάρκα, τα γήπεδα, όπου συναντιέται ο κόσμος τα απογεύματα για να συζητήσει ή να παίξουν τα παιδιά και στη συνέχεια κάνει… μια στάση στο γυμναστήριο ή στο πολυκατάστημα για να καταλήξει το βράδυ για ποτό ή φαγητό με τους φίλους ήταν όλα όσα θέλαμε να έχει στη διάθεσή του ο επιβάτης», λέει ένας υπεύθυνος της εταιρείας. Εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να αφήσουμε τη φαντασία μας ελεύθερη για μια κρουαζιέρα στο όνειρο!ΠΗΓΗ TO-POTISTIRI

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γίνετε φίλοι μας στα Δημοτικά Τραγούδια
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...