10/09/2011

ΣΟΚ: Αφήσαμε τους Τούρκους να πίνουν ούζα στο Σούνιο και κάνουμε εικονική επίθεση στην Ρωσία!


Απίστευτο και όμως Αληθινό! Κάτι που μόνο αυτή η κυβέρνηση που δυστυχώς έχει σήμερα ο τόπος μας θα είχε την ατολμία από την μία πλευρά να επιτρέπει στους Τούρκους να μπαινοβγαίνουν με τις φρεγάτες τους στην Ραφήνα και στην Τζια ανενόχλητοι και από την άλλη να σπαταλάμε 3,5 εκ. ευρώ για να συμμετάσχουμε σε άσκηση του ΝΑΤΟ σε σενάριο με εικονική εισβολή στην Ρωσία και μάλιστα δίπλα από τα σύνορα της αδελφού και ομόδοξης χώρας! Σφοδρή βέβαια ήταν η αντίδραση της Ρωσίας στην απόφαση της ελληνικής κυβέρνησης να συμμετάσχει σε άσκηση του ΝΑΤΟ στα ρωσο-λιθουανικά σύνορα, δίπλα στον υπό ρωσικό έλεγχο θύλακα του Καλίνινγκραντ θέτοντας στην διάθεση του ΝΑΤΟ το Deployable Corps Greece (NDC-GR με έδρα τη Θεσσαλονίκη).

Η Μόσχα θεωρεί ότι οποιαδήποτε νατοϊκή άσκηση γίνεται έξω από τα σύνορά της, απλώς προκαλεί την υπομονή της και ειδικά στην περιοχή του Καλίνιγκραντ, όπου έχουν αναπτυχτεί βαλλιστικά βλήματα τακτικού πεδίου Iskander, αλλά και αντιαεροπορικές πυροβολαρχίες S-400, ως απάντηση στην εγκατάσταση συστημάτων της αμερικανικής αντιπυραυλικής ασπίδας στην Πολωνία, μαζί με ρωσικές ειδικές δυνάμεις που έχουν αναλάβει την φύλαξή τους. Η Μόσχα μέσω διπλωματικής οδού διαμηνύει στην ελληνική πλευρά, ότι «Δεν καταλαβαίνει γιατί οι στρατιωτικές δυνάμεις μιας φίλης χώρας όπως η Ελλάδα, μεταβαίνουν στην άλλη άκρη της Ευρώπης και ασκούνται κοντά στα ρωσικά σύνορα με σενάρια επιχειρήσεων κατά των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων;;;».

Η άσκηση θα λάβει χώρα όχι μόνο στη Λιθουανία, αλλά και σε γειτονικές χώρες, (Πολωνία, Εσθονία, Λεττονία), με τη διοίκηση και τον έλεγχο να εκτελούνται μέσω των συστημάτων τηλεπικοινωνιών του ΝΑΤΟ. Εκατοντάδες στρατιώτες, μεταξύ τους και Έλληνες, (προβλέπει το σενάριο) θα αναπτυχθούν στο ρωσικό έδαφος για να πολεμήσουν τους Ρώσους, να σκοτώσουν Λιθουανούς που τυχόν θα πάνε με το πλευρό των Ρώσων και να μοιράσουν φαγητό στους «καλούς»! Βρε απάτριδες! Βρε ασπόνδυλοι σφουγγοκωλάριοι των Δυτικών που μας κατακρεουργούν κάθε ημέρα από την ημέρα που εσείς μας κυβερνάτε, ..γιατί δεν κάνετε και μία εικονική άσκηση έστω υπεράσπισης της πατρίδας, αφού ούτως η άλλως την παραδώσατε αμαχητί στις ορέξεις των Τούρκων; Οι Ρώσοι που μας ενόχλησαν εμάς;..Αλλά έρχεται η ώρα σας και ..αυτή δεν είναι άλλη από του αγύριστου!

www.prionokordela.gr

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γίνετε φίλοι μας στα Δημοτικά Τραγούδια
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...