10/09/2011

ΦΟΡΤΣΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ

Το όνομα του κόμματός του ανακοίνωσε ότι θα αλλάξει ο Ιταλός πρωθυπουργός, Σίλβιο Μπερλουσκόνι γιατί, όπως είπε, βλέπει πως το Κόμμα της Ελευθερίας… δεν είναι και πολύ αγαπητό. «Θα αλλάξω το όνομα του Κόμματος της Ελευθερίας γιατί δεν είναι στην

καρδιά του κόσμου.
Γίνονται δεκτές προτάσεις.
Μου λένε ότι η ονομασία που θα είχε τη μεγαλύτερη επιτυχία είναι 'Φόρτσα γκόμενα (Forza Gnocca) οπότε δείχνω να το προτιμώ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σίλβιο στο Μοντετσιτόριο και, όπως ήταν φυσικό, μέσα σε λίγες μόνο ώρες τα λεγόμενα του έγιναν πρωτοσέλιδο.

Ο «άτακτος» πρωθυπουργός, προσπάθησε να αστειευτεί αλλά το μόνο που κατάφερε είναι να δεχτεί περισσότερα επικριτικά σχόλια.

Μιλώντας στην έδρα της ιταλικής Βουλής, μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου ο Μπερλουσκόνι δήλωσε ότι «τον κάνουν να γελά οι εικασίες για παραιτήσεις και νέας κυβερνήσεις», ενώ απέδωσε σε «παραμύθια» τη σύγκρουσή του με τον ιταλό υπουργό Οικονομικών Τζούλιο Τρεμόντι, υποστηρίζοντας ότι «εργαζόμαστε σε απόλυτη αρμονία».

Πάντως, οι πρώτες που «τα έβαλαν» με τον Σίλβιο ήταν οι γυναίκες μέλη του κόμματός του οι οποίες έκαναν λόγο για «εκφράσεις χυδαίες και προσβλητικές».

Αντιθέτως, ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος δεν φαίνεται να διαφωνεί λέγοντας πως το «φόρτσα γκόμενα» είναι το μοναδικό οργανωμένο κόμμα του πρωθυπουργού.


http://www.i-diadromi.com

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γίνετε φίλοι μας στα Δημοτικά Τραγούδια
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...