10/10/2011

Αστρολογικό Ημερολόγιο Οκτωβρίου 2011


Καταστρώστε τα σχέδια σας συμβουλευόμενοι τις αστρολογικές επιρροές του μήνα

10 Οκτωβρίου 2011: Η Σελήνη εισέρχεται στον Κριό

Ευνοούνται τα νέα προγράμματα και ξεκινήματα. Θα πρέπει να προσπαθήσουμε να έχουμε υπομονή και ανιδιοτέλεια και να εκμεταλλευτούμε τις νέες ευκαιρίες. Έχουμε μία ισχυρή επιθυμία να αρχίσουμε κάτι καινούργιο στην ζωή μας. Υπάρχει ένα ένστικτο για να αρχίσει κάτι νέο, καθώς το μυαλό μας είναι έτοιμο να το πράξει. Οι πρωτοποριακές ενέργειες είναι τώρα ισχυρές, και αισθανόμαστε ενεργητικοί, δυναμικοί, αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις. Μπορεί επίσης να γίνουμε αδέξιοι και παρορμητικοί τώρα. Η περίσσεια ενέργεια είναι καλύτερο να διοχετευτεί σε σωματική δραστηριότητα. Ευνοούνται οι γρήγορες ενέργειες που αποφέρουν άμεσα αποτελέσματα καθώς και αυτές που προβάλλουν τον εαυτό μας και την προσωπικότητα μας, αν και οι αντοχές μας μπορεί να είναι μειωμένες. Θα πρέπει να προσέξουμε την υπεροψία μας, λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις, και ξεκινώντας από βραχυπρόθεσμα σχέδια.12 Οκτωβρίου 2011: Πανσέληνος στις 18 ° 24 του Κριού

Αναζητάμε την ισορροπία και κινούμαστε προς τα εμπρός για έναν ανώτερο σκοπό. Θέλουμε να ξεκινήσουμε νέα πράγματα και είμαστε ενθουσιώδεις και ενεργητικοί, πρόθυμοι να ενεργήσουμε σύμφωνα με την ροή των πραγμάτων. Οι ενέργειες μας είναι πιο άμεσες, τολμηρές και ανεξάρτητες. Έχουμε αυτοπεποίθηση και γινόμαστε πιο ενεργητικοί και μερικές φορές παρορμητικοί. Μπορεί να θρηνούμε για την απώλεια προσώπων και πραγμάτων του παρελθόντος, αλλά πιστεύουμε σε νέα ξεκινήματα. Έχουμε μια ανησυχία να κάνουμε περισσότερα πράγματα.

12 Οκτωβρίου 2011: Ο Ερμής σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα
Υπάρχει ισχυρή φαντασία και ακριβή διαισθητική σκέψη. Εκτιμάμε τα λεπτά πράγματα της ζωής και ενισχύεται η καλλιτεχνική ευαισθησία. Γινόμαστε πολύ ευαίσθητοι στην μουσική και την ποίηση. Κάποιες εμπειρίες στη ζωή μας έχουν πολύ μεγάλη επιρροή στο μυαλό μας. Γενικότερα, αυτή η όψη προσθέτει ευφάνταστες, ιδεαλιστικές, διαισθητικές και ψυχικές ιδιότητες στην ψυχική μας διάθεση. Έχουμε την δυνατότητα να αναπτύξουμε έντονη διόραση και έμπνευση μιλώντας.
13 Οκτωβρίου 2011: Η Σελήνη εισέρχεται στον Ταύρο

Είναι κατάλληλη χρονική περίοδος για να πετύχουμε σταθερότητα και ασφάλεια. Δεν είναι και τόσο καλό να ξεκινήσουμε νέες δραστηριότητες αλλά να βάλουμε σε οργάνωση και τάξη τα υφιστάμενα σχέδια μας. Έχουμε την επιθυμία για ηρεμία, ασφάλεια, ειρήνη, και άνεση. Γινόμαστε πιο αισθησιακοί και σταθεροί. Επιδιώκουμε να χαλαρώσουμε και αντιστεκόμαστε στην αλλαγή. Έχουμε την τάση να επιβραδύνουμε λίγο τα πράγματα και να περνούμε πιο άνετα. Επίσης, πεισμώνουμε και γινόμαστε περισσότερο υλιστές. Ευνοούνται οι ουσιαστικές και υλικές ενέργειες που παράγουν σταθερά αποτελέσματα. Επίσης, κάθε είδους οικονομικές δραστηριότητες, καθώς και αυτές που αφορούν προσωπικά αποκτήματα, αίτηση για δάνειο, να ξεκινήσουμε μια μακροχρόνια σχέση, η μουσική και η διακόσμηση του σπιτιού.
13 Οκτωβρίου 2011: Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο
Τώρα προσπαθούμε να ελέγξουμε την ζωή των ατόμων που είναι γύρω μας. Κυριαρχεί ο ορθολογισμός και υπάρχει θετική τάση ως προς σταθερά επιτεύγματα. Επιτυχία στην αντιμετώπιση των εμποδίων και καλές σχέσεις με τις αρχές. Έχουμε επιμονή, υπομονή και συγκέντρωση σε ό, τι αναλαμβάνουμε να κάνουμε. Επιτυχία στην αντιμετώπιση των περιορισμών χάρη στις ορθές αποφάσεις.

13 Οκτωβρίου 2011 Ο Ερμής εισέρχεται στον Σκορπιό
Έχουμε την τάση να σκαλίζουμε τον πυρήνα των θεμάτων, αποφεύγοντας την επιφανειακή γνώση. Κάποιες φορές γινόμαστε πεσιμιστές ενώ οι επικοινωνίες είναι έντονες.

13 Οκτωβρίου 2011: Η Αφροδίτη σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα
Κυριαρχούν τα έντονα συναισθήματα και η εμπιστοσύνη. Οι σχέσεις με τους άλλους γίνονται έντονες. Υπάρχει κατανόηση και μια δυνατή μετασχηματιστική και ευεργετική δύναμη της αγάπης. Η αγάπη και ο σεβασμός εναρμονίζονται με αμοιβαιότητα συναισθημάτων. Μπορούμε να επωφεληθούμε από τους άλλους. Η σεξουαλικότητα θα είναι σημαντική για μας, και λαμβάνουμε αγάπη και στοργή. Πιθανή ενασχόληση με τις τέχνες ή την μουσική.
15 Οκτωβρίου 2011: Η Σελήνη εισέρχεται στους Διδύμους

Νέες ιδέες αφθονούν αυτήν την στιγμή. Θα πρέπει να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες που έρχονται μαζεμένες, αλλά να μάθουμε να κάνουμε διακρίσεις. Οι επικοινωνίες είναι τώρα ζωτικής σημασίας για όλους μας. Αυτό που είναι τώρα βασικό είναι να επικοινωνήσουμε, να σκεφτούμε και να μάθουμε λόγω της περιέργειας που μας διακατέχει τώρα. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για την ποικιλία στη ζωή μας και βαριόμαστε εύκολα για πράγματα που είναι κοινότυπα. Η Σελήνη στους Διδύμους είναι λίγο ελαφρόμυαλη, έχει μια ζωντάνια και είναι περίεργη, αλλά μπορεί επίσης να είναι ανήσυχη και άστατη. Ευνοούνται γενικά οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με ψυχικά και επικοινωνιακά ζητήματα, καθώς και περισσότερες από μία δραστηριότητες ταυτόχρονα. Επίσης, η μάθηση, οι επιστολές και τα ηλεκτρονικά μηνύματα, το γράψιμο, η διδασκαλία, οι διαπραγματεύσεις και τα σύντομα ταξίδια.

15 Οκτωβρίου 2011: Η Αφροδίτη σε αντίθεση με τον Δία
Κυριαρχεί η υπερβολική κοινωνικότητα αλλά και τα υπερβολικά συναισθήματα. Πιθανά προβλήματα στον έρωτα και στην αρμονία των σχέσεων λόγω της πολύ χαλαρής και απαθούς συμπεριφοράς μας. Κυριαρχεί η αγάπη για την πολυτέλεια και η υπερβολική αδυναμία στις αισθησιακές απολαύσεις. Έχουμε την ανάγκη να θέλουμε να αποσπάσουμε την προσοχή του αντίθετου φύλου, πράγμα το οποίο μπορεί να φέρει τάσεις απιστίας. Η χαρούμενη και φιλική διάθεση μας, φέρνει κοντά μας πολλούς φίλους.
16 Οκτωβρίου 2011: Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα
Οι συνομιλίες είναι έντονες και υπάρχει έντονη δύναμη σε αυτά που λέγονται. Έχουμε ισχυρή πειθώ. Γίνονται συζητήσεις για αλλαγή, για την σεξουαλικότητα και για ψυχολογικά θέματα. Υπάρχει ευελιξία και διανοητική δύναμη. Οι αλλαγές γίνονται χωρίς αγωνία, ενώ είμαστε σε θέση να αποτινάξουμε τους περιορισμούς εύκολα. Έχουμε την ικανότητα να αλλάξουμε την τακτική μας και με το ισχυρό και αναλυτικό μυαλό μας, μπορούμε να εισχωρήσουμε στο βάθος των πραγμάτων και να αναζητήσουμε την αιτία των πραγμάτων.
17 Οκτωβρίου 2011: Ο Ερμής σε αντίθεση με τον Δία

Κυριαρχεί το έντονο ενδιαφέρον για την μάθηση και τα ταξίδια. Έχουμε υπερβολική εμπιστοσύνη στις αποφάσεις που λαμβάνουμε. Ανεπιθύμητες ψυχικές πιέσεις μπορεί να ξεπεράσουν τα όρια τους και να δημιουργήσουν επιπόλαιες συμπεριφορές, αμέλεια και αλαζονεία. Κυριαρχεί η υπερβολική αισιοδοξία στο μυαλό μας, με μια τάση για υπερβολή.
18 Οκτωβρίου 2011: Η Σελήνη εισέρχεται στον Καρκίνο

Κατάλληλη χρονική περίοδος για να επικεντρωθούμε στο σπίτι και την οικογένεια μας. Μπορούμε να αναλάβουμε δραστηριότητες που ευχαριστούν τον εαυτό μας και τους αγαπημένους μας. Διακατεχόμαστε από μια ενστικτώδη ανάγκη για ηρεμία και γαλήνη. Επιδιώκουμε να «ανήκουμε» κάπου και αναζητούμε την ασφάλεια. Η Σελήνη αυτή μπορεί να εκφραστεί άνετα καθώς είναι κυβερνήτης του Καρκίνου, και ως εκ τούτου έχει θετικές δυνατότητες. Τα συναισθήματα μας είναι βαθιά και έτσι είναι μια ιδανική στιγμή για να έρθουμε σε επαφή με τον εσώτερο εαυτό μας και να τον κατανοήσουμε καλύτερα. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που συσχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια καθώς και εκείνες που αφορούν την ευαισθητοποίηση των προσωπικών μας αναγκών. Επίσης είναι μια καλή χρονική περίοδος για να ασχοληθούμε με την διακόσμηση ή την ανακαίνιση του σπιτιού μας, καθώς επίσης και να οργανώσουμε οικογενειακές συγκεντρώσεις.


20 Οκτωβρίου 2011 Η Σελήνη εισέρχεται στον Λέοντα

Είναι καλή χρονική περίοδος για να χαλαρώσουμε και να διασκεδάσουμε. Θα έχουμε δημιουργικότητα με μία παιχνιδιάρικη και παιδιάστικη διάθεση. Μπορούμε να απολαύσουμε τον έρωτα, την αγάπη και τα παιδιά και καλό θα ήταν να αφήσουμε τις δουλειές μας για μια άλλη ημέρα. Η Σελήνη στον Λέοντα τονίζει το «παιδί» που βρίσκεται μέσα μας. Είναι ζεστή, γενναιόδωρη και ξέρει να αγαπάει. Η υπερηφάνεια μας κρατά μακριά από μικροπρέπειες, αλλά μπορεί επίσης να μας αποτρέψει από το να είμαστε ανοιχτοί και να αποκαλύψουμε αυτό που πραγματικά αισθανόμαστε. Επιδιώκουμε να είμαστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος, τα συναισθήματα μας είναι έντονα, και έχουμε κάποιο δράμα στις ενέργειες μας. Εύκολα νοιώθουμε ότι απειλούμαστε από ό, τι φαίνεται να είναι απρόσωπο. Προσπαθούμε να τραβήξουμε την προσοχή των άλλων και θέλουμε να ξεχωρίζουμε για τις ικανότητες μας. Είναι μια καλή στιγμή για το ξεκίνημα μιας ρομαντικής σχέσης, καθώς επίσης και κάθε δημιουργικής δραστηριότητας. Ευνοούνται οι δημιουργικές δραστηριότητες, οι δραστηριότητες που αφορούν τα παιδιά, οι γενναιόδωρες πράξεις, οι ενέργειες στις οποίες είναι επιθυμητή η προσωπική αναγνώριση καθώς επίσης και οποιαδήποτε κερδοσκοπία.
22 Οκτωβρίου 2011: Η Σελήνη εισέρχεται στην Παρθένο

Είναι η κατάλληλη στιγμή να ασχοληθούμε με μικροδουλειές, να βάλουμε τα πράγματα σε τάξη και να οργανωθούμε. Μπορούμε να προγραμματίσουμε ένα τσεκ-απ υγείας ή ακόμα και να πάμε σε γυμναστήριο. Φροντίζουμε για τις λεπτομέρειες της καθημερινής μας ζωής, αναδιοργανώνουμε και επανεξετάζουμε τα σχέδια μας. Η συναισθηματική ικανοποίηση προέρχεται από την επίλυση των προβλημάτων και βοηθώντας τους άλλους. Θέματα υγείας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο. Αντί να βλέπουμε τις λεπτομέρειες και να ενοχλούμαστε εύκολα, θα μπορούσαμε να τις κοντρολάρουμε και να αισθανθούμε πιο σίγουροι να προχωρήσουμε μπροστά. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με την εργασία, τις υπηρεσίες, την παροχή βοήθειας, την υγεία και η καθημερινή ρουτίνα.

22 Οκτωβρίου 2011: Ο Ήλιος σε τρίγωνο με τον Ποσειδώνα
Κυριαρχεί η έντονη ευαισθησία και η διαίσθηση. Εστιαζόμαστε στο άυλο, στην τέχνη, στο δράμα, με την διακόσμηση, με τα νοσοκομεία, με διάφορες κοινωφελείς υπηρεσίες και με την θάλασσα. Κυριαρχεί ο ιδεαλισμός και η ισχυρή διαίσθηση. Γινόμαστε πολύ ευαίσθητοι στους ανθρώπους γύρω μας και είμαστε κοινωνικά δημοφιλείς. Υπάρχει αγάπη και έντονα συναισθήματα. Κυριαρχεί τώρα η αισθησιακή πλευρά της ζωής. Η διαισθητική ικανότητα και η ικανότητα μας να δούμε κάτω από την επιφάνεια των πραγμάτων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για οικονομικό όφελος, όπως για παράδειγμα, στις επιχειρηματικές και χρηματιστηριακές επενδύσεις στην αγορά.

23 Οκτωβρίου 2011: Ο Ήλιος εισέρχεται στον Σκορπιό
Τώρα είμαστε παθιασμένοι αλλά και πολύ ατομιστές. Επιδιώκουμε να κερδίσουμε την προσοχή, με την δημιουργία δραματικών καταστάσεων. Μπορεί επίσης να γίνουμε μυστικοπαθείς.

24 Οκτωβρίου 2011: Η Σελήνη εισέρχεται στο Ζυγό

Επιδιώκουμε την ειρήνη και την αρμονία. Καλή χρονική περίοδος για να εστιαστούμε στον γάμο μας, στις στενές μας σχέσεις και τις συνεργασίες μας. Μπορούμε να συναναστραφούμε με τους άλλους και να κοινωνικοποιηθούμε. Απολαμβάνουμε τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις. Η δημιουργία αρμονίας και καλής επικοινωνίας με τους άλλους είναι απαραίτητη τώρα, κάνοντας πιο ευχάριστο το περιβάλλον μας. Έχουμε την ικανότητα να λύσουμε τα προβλήματα μέσω της διπλωματίας, και είμαστε περισσότερο σε θέση να βάλουμε στην άκρη τα συναισθήματα μας, προκειμένου να επιτευχθεί η ειρήνη και η αρμονία που ποθούμε. Η τάση τώρα είναι να αποφευχθούν οι απευθείας αντιπαραθέσεις. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται εύκολα. Βλέπουμε και τις δύο πλευρές σε κάθε δεδομένη κατάσταση κι αυτός είναι ο κύριος λόγος που υπάρχουν δισταγμοί. Ο φόβος του να χάσουμε την έγκριση των άλλων είναι μεγάλος. Ευνοούνται γενικά κάθε είδους σχέσεις, οι συνεργασίες, οι δραστηριότητες που αφορούν την ομαδική εργασία και συνεργασία, καθώς επίσης κι αυτές που σχετίζονται με την ομορφιά και την καλαισθησία.

26 Οκτωβρίου 2011: Η Σελήνη εισέρχεται στον Σκορπιό

Συλλογιζόμαστε τώρα τα βαθύτερα πράγματα στη ζωή. Θα πρέπει να αποφύγουμε τις περιττές συγκρούσεις, την ζήλια και την καχυποψία και να συντονιστούμε με την διαίσθηση μας. Υπάρχει ισχυρή ένταση τώρα, είτε πρόκειται για πάθος, ενθουσιασμό, θλίψη, ή σεξουαλική επιθυμία, τα συναισθήματα γίνονται αισθητά σε ένα βαθύ, πιο προσωπικό επίπεδο. Κατεχόμαστε από την επιθυμία να εξερευνήσουμε το βάθος των πραγμάτων, και ενστικτωδώς να διαβάσουμε την ψυχή των άλλων. Η επιπολαιότητα δεν είναι για μας τώρα. Η Σελήνη στον Σκορπιό μας προτρέπει να αποκαλύψουμε την δική μας δύναμη, και είναι μια εξαιρετική στιγμή για να απαλλαγούμε από παλιούς φόβους και να περιορίσουμε τις κακές μας συνήθειες. Είναι μια χρονική περίοδος πολύ παθιασμένη, απόκρυφη και με ισχυρή συναισθηματική σύνδεση με τους άλλους. Θα πρέπει να αποφύγουμε να ασκούμε έλεγχο και να είμαστε κτητικοί και καχύποπτοι. Ευνοούνται θέματα που έχουν σχέση με φόρους, τα λογιστικά, η ψυχολογία, η έρευνα, η αυτοεξέταση και να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.
26 Οκτωβρίου 2011: Νέα Σελήνη στις 3 ° 02΄του Σκορπιού
Τώρα ασχολούμαστε με φόρους, λογιστικά θέματα, το σεξ, τον θάνατο, ψυχολογικές καταστάσεις, την έρευνα, την αυτοεξέταση, ή θέλουμε να απαλλαγούμε από παλιά πράγματα.
26 Οκτωβρίου 2011: Ο Άρης σε εξάγωνο με τον Κρόνο
Η δύναμη αξιοποιείται με θετικό τρόπο και είναι ελεγχόμενη. Εύκολος έλεγχος προσώπων και καταστάσεων και καταστολή του θυμού ή της εχθρότητας. Κυριαρχεί τώρα η πειθαρχία, η υπομονή, η διάρκεια και η αντίσταση. Είναι καλή χρονική περίοδος για νέα επιτεύγματα και πρόοδο στις επιχειρήσεις. Οποιεσδήποτε καθυστερήσεις αποβαίνουν τυχερές. Κυριαρχεί η οργανωτική ικανότητα, το πρωτοποριακό πνεύμα, η αντοχή και η σωστή διεκπεραίωση οποιασδήποτε απαιτητικής εργασίας. Οι επαγγελματικοί στόχοι επιτυγχάνονται μέσα από σκληρή δουλειά.
27 Οκτωβρίου 2011: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Άρη
Κυριαρχεί τώρα το έντονο ερωτικό πάθος και ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις. Η σεξουαλική ορμή είναι στο αποκορύφωμα της και επιδιώκουμε τον αισθησιασμό. Πιθανά προβλήματα μπορεί να προκύψουν εξαιτίας της έντονης σεξουαλικής ζωής και του ανεξέλεγκτου πάθους που μπορεί να οδηγήσει σε απιστία. Μπορεί να υπάρχει έλλειψη φινέτσας και μια κάπως επιθετική προσέγγιση στον έρωτα. Υπάρχουν δυσκολίες εξαιτίας του υπερβολικού δυναμισμού με τους συνεργάτες μας.
28 Οκτωβρίου 2011: Η Σελήνη εισέρχεται στον Τοξότη

Μπορούμε τώρα να επεκτείνουμε τις ιδέες μας, να φιλοσοφήσουμε και να κυνηγήσουμε την περιπέτεια, να ερευνήσουμε νέους ορίζοντες και να στοχεύσουμε υψηλά. Ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις. Γινόμαστε πιο αισιόδοξοι και μας δίνονται κίνητρα να αναζητήσουμε την αλήθεια, και είμαστε έτοιμοι να ακολουθήσουμε ένα νέο όραμα. Δεν μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες, αντ’ αυτού, επικεντρωνόμαστε στο σύνολο. Νέες εμπειρίες και περιπέτειες ικανοποιούν την βαθιά συναισθηματική μας ανάγκη. Έχουμε τάση προς τον αυθορμητισμό, την υπερβολή και υπερβάλλουμε. Δεν θέλουμε να προγραμματίσουμε για το μέλλον, και προτιμούμε το παρόν. Ευνοούνται οι περιπετειώδεις δραστηριότητες, τα ταξίδια, η τριτοβάθμια εκπαίδευση, η έναρξη νέων έργων, η δημοσίευση, η διαφήμιση, ο αθλητισμός και η σωματική δραστηριότητα.

28 Οκτωβρίου 2011: Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Άρη
Κυριαρχούν τώρα ισχυρές παρορμητικές αντιδράσεις και οι ενέργειες μας κινούνται σε γρήγορους ρυθμούς. Δημιουργούνται προβλήματα και συγκρούσεις εξαιτίας άστοχων ενεργειών και αποφάσεων. Ενδεχομένως να υπάρξουν μηχανικές βλάβες. Γινόμαστε οξύθυμοι, υπερευαίσθητοι, αδιάλλακτοι, ισχυρογνώμονες και με την συμπεριφορά μας αποξενώνουμε τους άλλους, προβάλλοντας καυστικά επιχειρήματα.

28 Οκτωβρίου 2011: Ο Δίας σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα
Θα υπάρχει τώρα η σωστή ισορροπία μεταξύ εμπιστοσύνης και της δύναμης που απαιτείται για να μας ωθήσει προς την σωστή κατεύθυνση των στόχων μας στη ζωή. Είμαστε σίγουροι και αισθανόμαστε ισχυροί, έχοντας τον έλεγχο της ζωής μας, και οι άλλοι το παρατηρούν αυτό. Ως εκ τούτου, διαπιστώνουμε ότι η προώθηση της σταδιοδρομίας μας και η κοινωνική αναγνώριση διαδραματίζει εξέχοντα ρόλο αυτή την στιγμή. Είναι μια καλή χρονική περίοδος για να αξιοποιήσουμε στο έπακρο τις ευκαιρίες για πρόοδο που έρχονται στο δρόμο μας, καθώς η κρίση μας είναι σωστή.
29 Οκτωβρίου 2011: Ο Ήλιος σε αντίθεση με τον Δία
Η παρόρμηση μας τείνει να αυξηθεί με τρόπο που ενδέχεται να δημιουργήσει πρόβλημα. Θέλουμε να κάνουμε πάρα πολλά μαζί. Υπάρχει ισχυρή παρόρμηση να ταξιδέψουμε και να αναπτυχτούμε. Κυριαρχεί η υπερβολική εμπιστοσύνη και η υπερεκτίμηση προσώπων και καταστάσεων. Συνειδητοποιούμε τα ηθικά και νομικά ζητήματα. Υπάρχουν διαφορές στις επιθυμίες και στις απόψεις με τους άλλους.
29 Οκτωβρίου 2011: Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα
Τώρα ανακύπτουν θέματα εξουσίας και κυριαρχεί η προσωπική δύναμη και ο μαγνητισμός. Είμαστε σε θέση να αποκαλύψουμε τον εσώτερο εαυτό μας. Μπορούμε να επικοινωνήσουμε ενστικτωδώς και έχουμε δύναμη. Τονίζονται η σεξουαλική αποδοχή και η εμπιστοσύνη. Η οικονομική δύναμη χρησιμοποιείται χωρίς αντίσταση. Υπάρχει δυναμική, ισχυρή και δημιουργική αυτοέκφραση. Μας δίνεται η δυνατότητα να αναγεννηθούμε και να εξαλείψουμε ό, τι δεν θέλουμε να υπάρχει πλέον στην ζωή μας.
30 Οκτωβρίου 2011: Η Σελήνη εισέρχεται στον Αιγόκερω

Δίνουμε προσοχή στην καριέρα μας και στην κοινωνική μας ζωή. Καλή χρονική περίοδος για επιδιορθώσουμε και να αναδομήσουμε. Ευνοούνται τα οικονομικά θέματα και μπορούμε να κάνουμε στέρεα σχέδια. Συνειδητοποιούμε την ανάγκη για σωστή οργάνωση και σχεδιασμό. Επίσης, ενστικτωδώς γνωρίζουμε τους περιορισμούς του χρόνου. Έχουμε ως κίνητρο την επιθυμία για επιτυχία. Η επίτευξη και η κοινωνική αναγνώριση είναι πιο σημαντικά για εμάς τώρα. Είμαστε πολυμήχανοι και δεν θέλουμε να σπαταλήσουμε τον χρόνο μας, την ενέργεια μας, ή τα χρήματα μας. Αυτή η Σελήνη μπορεί να μας κάνει πολύ νηφάλιους ή ακόμη και καταθλιπτικούς. Ωστόσο, μπορεί επίσης να είναι μία παραγωγική χρονική περίοδος όπου μπορούμε να δούμε την πραγματικότητα. Ευνοούνται οι μακροπρόθεσμες δραστηριότητες που αποφέρουν αργά αλλά σταθερά αποτελέσματα, οι επιχειρήσεις, θέματα καριέρας, ή έναρξη ενός νέου επιχειρηματικού σχεδίου και οι επενδύσεις.

31 Οκτωβρίου 2011: Η Αφροδίτη σε τετράγωνο με τον Ποσειδώνα
Τώρα τονίζονται η ευαισθησία στην αγάπη και στην τέχνη ενώ κυριαρχεί έντονη ρομαντική φαντασία. Έχουμε αδύναμη κρίση και μας αρέσει να εθελοτυφλούμε. Πιθανά προβλήματα για μία αρμονική σχέση τα οποία προέρχονται από την τάση μας να εξιδανικεύουμε τον έρωτα, πράγμα το οποίο προκαλεί σύγχυση και παραπλάνηση. Τα συναισθήματα μας είναι σε σύγχυση και κυριαρχεί η ψευδαίσθηση.
από τη Νάνσυ Πατμάνογλου


/

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γίνετε φίλοι μας στα Δημοτικά Τραγούδια
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...