6/24/2011

Στηρίξτε τα εγχώρια προϊόντα


Γνωρίστε το κίνημα που επιμένει ελληνικά
Προτροπή στους Έλληνες να καταναλώνουν προϊόντα εγχώριας παραγωγής, αλλά και στους επιχειρηματίες να κάνουν τα αγαθά που προσφέρουν πιο ανταγωνιστικά απευθύνει το κίνημα πολιτών «Καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε», ως αντίδοτο στην κρίση.

Το βασικό σύνθημα του κινήματος είναι «Ντυνομαι, τρώω, κάνω τουρισμό ελληνικά», και στόχος του η αλλαγή των συνηθειών μας και η στήριξη της ελληνικής οικονομίας. Τρία ρήματα που εμπεριέχουν τα βασικά προϊόντα που παράγει η χώρα μας και την καθημερινότητά μας.

Το κίνημα ιδρύθηκε μόλις πριν από 6 μήνες και ξεκίνησε με πρωτοβουλία 100 επιφανών Ελλήνων, δεν εγγράφει μέλη. Ωστόσο, έχει ήδη δημιουργήσει παραρτήματα σε 22 πρωτεύουσες νομών και σκοπεύει να δημιουργήσει παραρτήματα σε κάθε νομό.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το γκρουπ που του κινήματος στο «Facebook», με τίτλο «Επιλέγουμε ελληνικά προϊόντα», έχει ήδη συγκεντρώσει 4.500 μέλη!

Και πώς αναγνωρίζουμε ότι ένα προϊόν παράγεται στην Ελλάδα; Ελέγχουμε τον κωδικό προϊόντος στο Barcode, που πρέπει να αναγράφει τον αριθμό 520.
«Έθνος της Κυριακής»

Αντιδράσεις:

1 σχόλια:

  1. ΑΝ ΒΑΛΟΥΝ ΜΥΑΛΟ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΠΟΥ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΤΟ ΡΑΦΙ ΤΟΤΕ ... ΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ <> ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Γίνετε φίλοι μας στα Δημοτικά Τραγούδια
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...