5/06/2011

Η Συσκευή Που Μπορεί Να Αποσπάσει Κάθε Πληροφορία Από Το Κινητό Σας


Αν δείτε κάποιον να κρατάει ένα από αυτά τα “κακά παιδιά” που φαίνονται στη φωτογραφία, μάλλον θα θέλετε να κρατήσετε το κινητό σας όσο το δυνατόν πιο μακριά του γίνεται.
Γιατί, αυτό είναι το UFED Physical Pro και είναι ικανό να τραβήξει οτιδήποτε υπάρχει καταχωρημένο στο τηλέφωνό σας, ακόμη και αν το έχετε “διαγράψει”.
Ασφαλώς, αυτό το εργαλείο της Σήμανσης, προορίζεται για τις δυνάμεις επιβολής του νόμου - με το οποίο δεν έχουμε πρόβλημα - αλλά και πάλι ακούγεται αρκετά ανησυχητικό.
Τα φορητά εργαλεία σήμανσης της Cellbrite είναι κατασκευασμένα για να αντιγράφουν ολόκληρο το περιεχόμενο του τηλεφώνου σας - και στην ουσία ένα τεράστιο μέρος της ζωής σας - και να το παραδίδουν στα χέρια της αστυνομίας (ή σε οποιονδήποτε άλλο διαθέτει αυτόν τον εξοπλισμό).
Όλα τα γραπτά μηνύματά σας, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας, τα βίντεο, οι φωτογραφίες - ακόμα και αυτά που έχετε διαγράψει. Αλλά δε σταματάει εδώ. Οι αναζητήσεις που έχετε κάνει στους χάρτες της Google - κάθε διεύθυνση που έχετε αναζητήσει και ίσως έχετε επισκεφτεί - αναζητήσεις στο διαδίκτυο, κωδικοί, αρχεία κλήσεων, όλα αντιγράφονται. Ολόκληρο το σύστημα αρχείων του τηλεφώνου σας.
Όλα με χρονική σήμανση, όλα με γεωγραφική ένδειξη, όλα να παρέχουν μια ψηφιακή αναπαράσταση του τρόπου που η φυσική παρουσία σας προβάλει τον εαυτό της στον κυψελοειδή αιθέρα.
Αυτά τα πράγματα μπορούν να το κάνουν αυτό σε περισσότερους από 3.000 τύπους τηλεφώνων, οπότε είμαι σίγουρος πως, οτιδήποτε και αν κουβαλάτε μαζί σας, δε θα τους δημιουργήσει κανένα πρόβλημα.
Απ’ την άλλη, αν δεν έχετε παραβιάσει το νόμο, θα πρέπει να μην έχετε πρόβλημα.
Αναρτήθηκε από Tazman

Αντιδράσεις:

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Γίνετε φίλοι μας στα Δημοτικά Τραγούδια
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...